26 Mart 2016 Cumartesi

Hassiktir Lan Diyorum Bazen

Bu bazenler çok olabiliyor bazen.


Mesela bugün çarşıda yürürken bi dükkanın önünden geçiyordum. İçeride televizyon açık. Havuz medyanın kanallarından biri izleniyor.Göz göre göre yalan söylüyorlar milyonlara. Durdum baktım biraz, ses gelmiyor ama yazılardan anladım mevzuyu. İçerideki insanlara baktım, hepsi onaylarcasına kafa sallıyorlar. Hassiktir lan oradan dedim ve devam ettim.


19 Mart 2016 Cumartesi

Sıçtığı Boku Temizlemek

Akp’nin şuan yaptığı şey.

  • Çözüm sürecini başlattılar.




  • “Milliyetçiliği ayaklar altına aldık” dediler.

13 Mart 2016 Pazar

1303162347

Merhaba,

Uzun zamandır yazmıyorum çünkü yoruldum. Buraya yazmaktan değil, yazmaya harcadığım çabanın mislini günlük hayatımda insanlara anlatmak için harcıyorum. Dolayısıyla buraya yazmaya gücüm kalmıyor. Ara verdiğim bu süre zarfında o kadar çok şey oldu ki, artık beynim ağrıyor. Kanım aktığı damara acı veriyor.

Tekrar yazacağım. Daha çok ve daha keskin.


İyi geceler…

Ortadoğu'nun Abisi, Dünya'nın Kırmızı Düğmesi Türkiye

Merhaba. Uzun zamandır yazı yazmıyorum. Aslında bugün de yazmayacaktım ancak bazı işlerimi erteledim ve yazmaya karar verdim. Çünkü yarın seçim var. Ben de bu konu hakkında birkaç bir şey söylemek istiyorum. Sizden tek ricam sonuna kadar, düzgün bir şekilde okumanız ve vicdanlı olmanızdır. Yazı biraz uzun ve ağır olabilir, sıkılmadan okuyun. Neyse, başlayalım…